Proč zvolit u kočky BARF stravu?

Jedním z hlavních důvodů, proč zvolit BARF pro kočky, je její přirozenost. Kočky jsou přirozenými masožravci a ve volné přírodě by lovily a konzumovaly různé druhy masa. BARF pro kočky umožňuje poskytnout přirozenou a vyváženou stravu, která je blízká jejímu přirozenému stravovacímu instinktu.

BARF pro kočky - co může obsahovat?

BARF strava se skládá z různých druhů masa, vnitřností, ryb a dalších přírodních potravin. Kočky mohou jíst slepice, kuřata, křepelky, jehněčí, hovězí, vepřové, krůty, kachny, ryby, kozí maso, zvěřinu, i králičí maso, vejce a různé vnitřnosti. Je však důležité být opatrný při podávání ryb, které obsahují enzym thiaminázu, který rozkládá vitamín B1. Nedostatek tohoto vitamínu může vést k vážným onemocněním srdce a mozku u koček, proto je vhodné ryby podávat maximálně jednou týdně.

Ryba jednou týdně

Existují také názory, že kočky by neměly být krmeny masem, které není jejich obvyklou kořistí v přírodě, například hovězím, jehněčím nebo zvěřinou, protože je mohou odmítat. Nicméně, některé kočky se mohou s časem přizpůsobit a začít preferovat tyto druhy masa. Je důležité nabízet kočce potravu různými způsoby, aby se naučila jíst různé druhy masa, jako jsou například hovězí játra, ledviny nebo kuřecí srdce, které jsou výborným zdrojem živin. Proto je BARF pro kočky skvělou volbou!

Benefity BARFu pro kočky

Zvolení BARF stravy pro vaši kočku přináší řadu výhod. Přirozenost stravy, bohaté živiny, vyvážené složení a přizpůsobitelnost jsou jen některé z nich. Je však důležité se informovat o správných postupech a náležitostech krmení koček BARF stravou, abyste zajistili optimální zdraví a pohodu své kočky. V případě jakýchkoli pochybností se obraťte na veterináře, který vám může poskytnout přesné rady a doporučení pro vaši konkrétní kočku.

LyoPro - BARF svačinka či odměna

Lyofilizované pochoutky LyoPro jsou dokonalou odměnou či svačinkou pro každou kočku, která je na BARF dietě. Jsou vyrobeny z kvalitních surovin, které pochází přímo z přírody. Tato jedinečná svačina je nejen chutná, ale také vysoce výživná, což zaručuje, že vaše kočička bude mít vše, co potřebuje pro zdravý růst a vývoj. Kromě toho, že je 100% přírodní, splňuje také všechny standardy pro BARF stravu. To znamená, že je plná bílkovin, vitaminů a minerálů, které vaše kočka potřebuje pro svou denní činnost. Díky svému přírodnímu složení je BARF pro kočky s citlivým zažíváním ideální.

Pokud hledáte ideální pamlsky pro doplnění BARF stravy, zvolte pamlsky pro kočky LyoPro. Je to nejen zdravá, ale také chutná volba pro vašeho čtyřnohého přítele.